VÅRE TJENESTER

Våre tjenester

Bilde av regnskapsfører som utfører regnskap - Regnskapskontor Horten - Petim Regnskap

Regnskap

Vi vil alltid ha god kommunikasjon mellom oss og kunden, slik at vi kan kvalitetssikre regnskapet i alle perioder. Petim Regnskap hjelper deg med bilagsbehandling og bokføring av regnskapet. Hos oss behandles alle bilag elektronisk for enklest mulig håndtering for både oss og våre kunder. Vi skal være ditt prefererte lokale regnskapskontor!

Bilde av regnskapsfører som utfører regnskap - Regnskapskontor Horten - Petim Regnskap

Årsoppgjør

Årsavslutningen er en stor og vesentlig del av selskapets regnskap. Vi i Petim Regnskap hjelper deg med dokumentasjon av alle avstemminger og balanseposter. Vi yter bistand ved utarbeidelse av årsberetning, og vi kan også hjelpe til med styre- og generalforsamlingsprotokoll der det er nødvendig. All avstemning vil vi sørge for blir riktig. 

Bilde av regnskapsfører som utfører regnskap - Regnskapskontor Horten - Petim Regnskap

Lønn

Mange velger å sette bort lønnsarbeid da reglene ofte er mange og kompliserte. Det har særlig fra 2015 da det kom store endringer innen lønn og personal i bedrifter, nemlig A-ordningen. Vi i Petim Regnskap bistår med å oppfylle de kravene som myndighetene og bransjeorganisasjonene setter til rapportering.

shutterstock_459670720

Fakturering

Norsk lov stiller strenge krav til fakturering. Alle fakturaer skal sendes ut så snart som det er mulig. Vi kan med vårt fakturaprogram gjøre akkurat din fakturering enklere. Alle dine fakturaer er da garantert korrekt oppsett i henhold til krav om faktura utforming, og vi tilpasser alltid vår fakturamal til din bedrift med deres logo og sender ut faktura på du, som vår kundes vegne. 

shutterstock_1375376138

Kontroll av regnskap

Petim Regnskap hjelper deg med kontroll av regnskapet, og tilrettelegger for at man kan gjøre så gode tilpasninger som mulig for å forbedre ditt og din bedrifts resultat. Vi sørger for at du som vår kunde får et detaljert kontrollert regnskap, slik at du ikke får noen ubehagelige overrasker i etterkant. Finner vi feil, så gir vi raskt beskjed! 

Bilde av Tripletex system - Kurs og Seminar fra Petim Regnskap AS - Regnskapskontor Horten

Tripletex

Sett sammen systemet basert på dine behov. 

  • Enkel og intuitiv bilagsføring
  • Automatiske rapporter
  • Elektronisk innsending til Altinn
  • Betal fakturaer direkte fra Tripletex
  • Velg mellom eFaktura, Vipps, EHF, epost eller brev
  • Abonnements-fakturering

Vil du vite mer om våre tjenester?

Kontakt oss i Petim Regnskap - Ditt lokale regnskapskontor i Horten